Условия за Доставка

Цените са достъпни само за регистрирани и одобрени клиенти

Моля, направете регистрация, за да може да имате достъп до цените на магазина.

Минималния размер на поръчка е 1 бр. евро палет с максимум тегло до 650 кг. Предлагаме възможност за транспорт на стоки без необходимост от температурен режим, с охладен режим до 8 градуса и замразен режим до -20 градуса.

Всички цени обявени в магазина са в български лева с включен ДДС (1 BGN = 0,51 Euro).

Цена за доставка на 1 бр. Евро палет с охладен режим – (от 120 до 450 Евро в зависимост от държавата).

Цена за доставка на 1 бр. Евро палет със замразен режим до -20 градуса (от 130 до 460 Евро в зависимост от държавата).

Свържете се с нас на телефон: +359 877995822 или на имейл адрес: order@tasteofbulgaria.net

Поръчки направени до Сряда всяка седмица могат да се обработят и натоварят на следващата седмица. Всички останали поръчки ще бъдат обработени и натоварени в следващия петък. Доставката до Ваш адрес отнема между 2-6 работни дни.

Преди изпращане на поръчаната стока Търговецът има право да се свърже с Клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Изготвяме окончателна проформа фактура, по която клиента е длъжен да направи плащане прези изпращане. Ако плащането не е потвърдено преди товар на стоката, то в този случай доставката ще остане за следващия петък или ще бъде изцяло отменена.

Клиента е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Клиента не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Заплащане е възможно само по банка по сметка на търговеца.

Име на фирма: 

IBAN: 

BIC/SWIFT code: 

При изчерпана наличност на продукт, може да се направи замяна с подобен.

При получен продукт с лошо качество или кратък срок на годност, може да се направи смяна или продуктът да бъде върнат и сумата за него възстановена ако Клиента направи оплакване в рамките на 12 часа след получаване на стоката.

За рекламации на липсващи продукти, продукти с лошо качество или некоректно отношение от страна на наш служител, моля свържете се с нас на телефон: +359 877995822 или на имейл адрес: order@tasteofbulgaria.net

В случай, че не можем да Ви доставим определен продукт, поради липса на наличност или друго, то тогава ще се постараем да Ви предложим възможно най-сходен подобен продукт като цена и качество. Замяна на продукт ще се прави само след Вашето съгласие писмено или след телефонен разговор. Продукти, за които не можем да предложим аналог ще бъдат приспаднати от поръчката.

Преди да тръгне Вашата поръчка от склада ни задължително ще Ви известим за всички корекции и приспадания по нея, ако има такива. Вие ще трябва да заплатите цената, която е определена след приспадане и корекции на липсващи продукти или корекции от грамажи.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Работим за Вас 7 дни в седмицата

8:00ч до 18:00ч

Всички права са запазени!

Контакти

+359 877995822

Кратко Меню

Млечни

Месо

КОЛБАСИ

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0